Vacaturenummer 014
 Contract: Full-time voor 6 maanden met zicht op verlenging
 Locatie: Noord-Holland
 Organisatie: Farmaceutisch bedrijf
 Inlichtingen: Fathia Methnani tel. 023-551 68 25 of 06-2503 1712

Functie omschrijving

Op onze Quality laboratoria worden kwaliteitscontroles uitgevoerd op grondstoffen, verpakmaterialen en eindproducten. Het internationale aspect van ons bedrijf is zichtbaar in de vorm van o.a. Engelstalige voorschriften en het werken volgens internationale farmacopees. Jouw belangrijkste taken als Analist I bestaan uit:

  • De praktische uitvoering en rapportage van kwaliteitscontroles. Dit gebeurt volgens de geldende GMP- en GLP- normen en procedures en voorschriften m.b.t. milieu, veiligheid en hygiëne.
  • De incidentele praktische uitvoering en rapportage van speciale en niet-routinematige analyses.
  • De persoonlijke en constructieve bijdrage aan het niveau van onze laboratoria. Deze worden regelmatig getoetst door nationale en internationale klanten en overheidsinstanties.
  • Het incidenteel verrichten van licht onderhouds- of reparatiewerk.

Deze functie wordt uitgeoefend in een 3-ploegendienst.

Functie eisen

Een MLO+ / HLO opleiding (analytisch chemisch/ farmaceutisch). Enige jaren relevante werkervaring. Werkervaring in de farmacie is een pré. Kennis van en ervaring met kwaliteit waarborgsystemen. Het hebben van analytisch vermogen, je bent accuraat, en hebt gevoel voor veiligheid en hygiëne. Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Lees hier onze privacyverklaring
* Dit is een verplicht veld