Vacaturenummer 002
 Contract: Full-time
 Locatie:
 Organisatie: (Bio) Farmaceutisch Bedrijf
 Inlichtingen: Fathia Methnani tel. 023-551 68 25 of 06-2503 1712

Functie omschrijving

Als laboratorium projectmedewerker in vaste dienst bij METHNANI werk je, op basis van een detacheringscontract, zelfstandig of in teamverband bij derden (inlener/opdrachtgever). Volgens de eisen en taakbeschrijving van de inlener uitvoeren van QC routine werkzaamheden met behulp van chemische, microbiologische of moleculaire biologische technieken. Ook kun je door onze opdrachtgevers ingezet worden voor het uitvoeren van R&D en validatie projecten.

Wij verwachten van je een flexibele opstelling t.a.v. de rol/bijdrage in projecten en de capaciteit te bezitten voor een duidelijke en tijdige communicatie naar klanten, collega’s en leidinggevenden. In staat te zijn om een bijdrage te leveren aan (interne) werkzaamheden zoals opleidingen en trainingen. Aanschaffen van apparatuur, implementeren van nieuwe methodes en het trainen van medewerkers.

Functie eisen

Opleiding op MBO/HBO niveau aangevuld met enige jaren relevante werkervaring; In staat te plannen, organiseren en resultaatgericht te kunnen werken; Analytisch denkvermogen en ervaren met werken onder een kwaliteitssysteem (GLP/GMP); Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 134.22MB
Lees hier onze privacyverklaring
* Dit is een verplicht veld