Vacatures

Vacatures2017-01-14T10:33:07+01:00

Farmaceutisch Productie Specialist

Zorg dragen voor de transfer van ontwikkelde geneesmiddelen vanuit de Technische Research & Development (R&D) ontwikkeling naar commerciële productie batches. Implementeren van bereidingsprocessen, bedienen van kritische apparatuur als onderdeel van het bereidingsprocessen.

Operator level 2

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, ondersteunen en controleren van procesmatige werkzaamheden en bedienen van verschillende machines rekening houdend met de gestelde (kwaliteit)eisen zoals GMP-richtlijnen, veiligheidsvoorschriften en SOP’s, zodat dat de productie van geneesmiddelen op een efficiënte wijze verloopt.

Senior Analist Microbiologie

De afdeling Kwaliteitscontrole (QC) voert analyses uit op onder andere grondstoffen, in-proces productmonsters en eindproducten, voert houdbaarheidsonderzoeken uit en valideert en ontwikkelt methoden van onderzoek. De afdeling QC-Microbiologie is verantwoordelijk voor het uitvoeren en valideren van microbiologische testen zoals kiemgetal bepalingen, steriliteitstesten en identificatie van micro-organismen. Ook verricht de afdelingen metingen t.b.v. omgevingscontrole, kwalificeert cleanrooms en heeft een adviserende rol met betrekking tot microbiologische controle binnen productie

Manager QA Systems

Bewaken en beheren van de Change Control kwaliteitssystemen en waar nodig het verbeteren/ opzetten van (nieuwe) kwaliteitssystemen, conform het kwaliteitsbeleid binnen (inter)nationale richtlijnen en bedrijfsbeleid.

Research Analist QC

Als Research Analist QC ben je primair verantwoordelijk voor het Begeleiden en uitvoeren van productie- en analyse technische ontwikkelopdrachten, zodanig dat een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van nieuwe productregistraties en de verbetering van de bereiding en analyse van nieuwe/verbeterde farmaceutische producten en productieprocessen.

Analist I (Quality Analytical Lab )

Als Analist I ben je primair verantwoordelijk voor de praktische uitvoering en rapportage van kwaliteitscontroles uitgevoerd op grondstoffen, verpakmaterialen en eindproducten.

Ga naar de bovenkant