Vacaturenummer 005
 Contract: Full-time
 Locatie: Noord-Holland
 Organisatie: (Bio) Farmaceutisch Bedrijf
 Inlichtingen: Fathia Methnani tel. 023-551 68 25 of 06-2503 1712

Functie omschrijving

Als Validatie Expert ben je primair verantwoordelijk voor het initiëren en organiseren van proces- en cleaning validaties. Je werkt in dynamisch teamverband, waarin je onderdeel uitmaakt van nieuwe productintroducties, procesverbetering of gap mitigatie ten opzichte van nieuwe regelgeving. Je ziet toe op de realisatie van de uitvoering conform het kwaliteitsbeleid binnen (inter) nationale richtlijnen en het bedrijf.

  • Je zorgt voor het opstellen van validatieplannen en adviseert bij het stellen van eisen en normen met betrekking tot validatie van processen en product specifieke cleaning van apparatuur.
  • b.v. het productie- en/of het cleaning proces stel je protocollen op en bereid je de uitvoer voor.
  • Je interpreteert en beoordeelt validatieresultaten en schrijft de rapportage.
  • Je verzorgt de (her-)kwalificaties van operators en het bestaande aseptische productieproces d.m.v. media fills.
  • Je bent onderdeel van operational excellence, waarin je kritisch kijkt naar bestaande processen en deze onderwerpt aan continue verbetering.
  • Daarnaast voer je diverse overige werkzaamheden uit zoals het instrueren en eventueel ondersteunen van productie bij de uitvoering van de validatie.

Functie eisen

Afgeronde HBO-opleiding (procestechnologie, chemisch, farmaceutisch) en je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met technologie in farmaceutische processen en validatie werkzaamheden. Je hebt goede kennis van farmaceutische processen en FDA/EU/GMP richtlijnen. Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Ook ben je accuraat en kun je zelfstandig werken.

Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Lees hier onze privacyverklaring
* Dit is een verplicht veld